Roset en Spyl
arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Spyl | officieel partner van Roset

Place your subtitle here, there is plenty of space!

Innoveer ‘een toekomst’ die mensen in beweging zet.

Innovatie vanuit onze optiek; is het realiseren van nieuwe relevante en tastbare diensten, zorgconcepten, zorgprocessen en samenwerkingsverbanden met de focus op een betere gezondheid en vermindering van de uitgaven.


'Mensen zoeken geen gezondheidszorg omdat ze behandeling willen; ze willen een betere gezondheid. Het doel is dus om oplossingen te bieden die mensen helpen om efficiënt, effectief en snel een betere gezondheid te bereiken’.

Elisabeth Teisberg

Meer dan een samenwerking tussen Roset & Spyl

Door de transities van de afgelopen jaren komen steeds meer complexe patiënten bij de huisarts. De zorgvraag groeit de komende tijd met 3,5 procent per jaar. Het personeelstekort staat hoog op de agenda. De werkdruk is nu al hoog. Door schaarste zal de urgentie - om het anders te organiseren - gaan toenemen. Roset ziet het starten van samenwerking, innovatie en zorg ICT als belangrijke speerpunten in een veranderend speelveld. In 2017 is Roset een strategische samenwerking gestart met Spyl. Met Spyl krijgen de medewerkers van Roset de mogelijkheid om ook landelijk te opereren. Wij geloven in specialisatie en focus - door veelvuldig te kunnen doen waar we goed in zijn.

Spyl | officieel partner van Roset