arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Arts Online

Een betere en duurzame beschikbaarheid van huisartsen 

Start een virtuele huisartsenpraktijk.

Praktijkopvolging een probleem?Minder huisartsen voor de huisartsenpost? Doe het anders.

Geïntegreerd in het werk proces van de huisarts.

Online inloopspreekuur met chatbot intake, chat en beeldbellen.

Locatie onafhankelijk spreekuur.

Meer balans in werk en privé, werken vanuit huis wanneer jij dat wilt.

25% van de Nederlanders wil kunnen beeldbellen!

Een slimme chatbot,een virtuele wachtkamer, beeldbellen, live chat, bellen en video-opnamen.

Meer vrijheid en afwisseling.

Een digitale marktplaats voor praktijkhouders en waarnemers. Voor waarneming op afstand.

Transformeer je praktijk samen met waarnemers.

Een uniforme benadering naar patiënten met innovatieve mogelijkheden en technologie. 

Praktijkopvolging een probleem?Minder huisartsen voor de huisartsenpost? Doe het anders. 

Door de transities van de afgelopen jaren komen steeds meer complexe patiënten bij de huisarts. De zorgvraag groeit de komende tijd met 3,5 procent per jaar. De werkdruk is nu al hoog. Door schaarste zal de urgentie - om het anders te organiseren - gaan toenemen. 


ArtsOnline | de beschikbaarheid van de bestaande huisartsenzorg versterken. 


Arts Online maakt het mogelijk dat huisartsen; locatie onafhankelijk hun patiënten kunnen voorzien van huisartsenzorg. Het is een digitaal huisartsenzorg - en patiëntenplatform dat een innovatieve klantbeleving tussen huisartsen of praktijkondersteuners en hun patiënten mogelijk maakt met; een slimme chatbot, een geautomatiseerde intake, een klantvriendelijke virtuele wachtkamer, beeldbellen, live chat, VOIP bellen, video-opname van het consult voor arts en patiënt en nog veel meer. Het starten van een online consult, volledig geïntegreerd in het werkproces van huisartsen was nog nooit zo gemakkelijk.

Meer vrijheid en afwisseling voor huisartsen. 

Het starten van een online waarneemconsult, volledig geïntegreerd in het werkproces van de huisartsen, het is nu mogelijk.

Het online vinden van een waarnemer kan nu met gemak. Een huisarts zet een waarneemverzoek uit. Een huisarts zonder praktijk geeft zijn of haar beschikbaarheid aan. Het slimme platform doet de rest en brengt vraag en waarneemcapaciteit bij elkaar. Een digitale marktplaats waar praktijkhouders in contact kunnen komen met waarnemers die online willen waarnemen. Verminder de werkdruk en wordt geen slaaf van je eigen zorgpraktijk ! Wil je groeien met je huisartsenpraktijk of als zelfstandig waarnemer? Dan is Arts Online de sleutel van je toekomstige succes.

Ruim 25 % van de Nederlanders zou het graag willen; een videoconsult met de huisarts !

Ook je huisartsenpraktijk digitaal transformeren ?

Ontwikkeld door Roset en huisartsen - voor huisartsen.

Gesprekken en interviews met huisartsen, huisartsen waarnemers, eerstelijnsbestuurders, verzekeraars, met patiënt- en burgerpanels hebben geleid tot het ontwikkelen van het Arts Online concept. Met een groep van vier huisartsen wordt het platform gereed gemaakt voor lokale experimenten. Arts Online brengt vraag en aanbod bij elkaar en is daarom nadrukkelijk zelf geen aanbieder van huisartsenzorg. Het digitale platform functioneert daarmee als facilitator van slimme zorgprocessen en maakt het mogelijk om onafhankelijk van het applicatielandschap processen in te richten. Dat maakt een uniforme benadering en kwaliteitsbewaking naar patiënten mogelijk en daarmee het ontsluiten van innovatieve mogelijkheden en technologie. 

Bekijk de officiële website van Arts online